Dimecres, 24 d'abril de 2024
Dis la teva!

Projecte de cooperació entre Alba Jussà i el Centre Geriàtric del Pirineu

La finalitat de la iniciativa és fomentar vincles i lligams socials entre les persones

Redacció 20 de setembre de 2019 a les 17:46
Els participants del projecte en una foto conjunta | CGP
El passat mes d'agost es va produir la primera trobada entre els usuaris de l’entitat Alba Jussà i els residents del Centre Geriàtric del Pirineu. Aquesta ha estat la primera d’un seguit de jornades periòdiques que es desenvoluparan durant els propers mesos. Es tracta d’un projecte de cooperació entre entitats amb la finalitat de fomentar vincles i lligams socials entre les persones.

S’emmarca dins el programa d’intervenció comunitària del Centre Geriàtric del Pirineu que té la voluntat d’incidir positivament en diversos aspectes de la salut dels participants, fomentant millores en l’àmbit físic, psicològic, ocupacional i social.

En aquesta primera edició les persones que hi van participar van compartir experiències, tot descobrint racons de la Pobla de Segur. L’activitat es va iniciar amb una passejada pel camp de futbol i va servir perquè es poguessin conèixer, parlar i explicar les seves experiències. Seguidament els usuaris d’Alba Jussà van ensenyar als residents del Centre Geriàtric del Pirineu el joc del Boccia, similar a la petanca i van gaudir jugant-hi plegats.

Centre Geriàtric del Pirineu
 

Com participar al Dis la teva?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació