Dissabte, 20 d'abril de 2024
residus

El Jussà incorpora millores en les deixalleries comarcals

S’han incorporat millores i s’ha contractat un operari a la deixalleria de la Pobla de Segur

Redacció 27 d'agost de 2019 a les 11:09
La deixalleria de la Pobla de Segur ha incorporat un operari | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha aplicat diverses millores a les deixalleries de Tremp i la Pobla de Segur per a reforçar-ne l’ús, oferir un millor servei als usuaris i optimitzar-ne l’explotació. 

La deixalleria ubicada a Tremp ja compta amb l’adquisició de nova maquinària com el rodet compactador per a fusta, que reduirà fins a quatre setmanes el trasllat de residus i incrementarà la vida útil de les instal·lacions. També s’ha adquirit un programa informàtic que permetrà una administració més òptima dels serveis i varis contenidors per a la millora del procés de gestió de residus. 

A més, es preveuen actuacions a la deixalleria de la Pobla de Segur on s’hi contempla l’adequació de la senyalització, la millora de la porta d’entrada i de l’oficina i la modificació de la instal·lació elèctrica. El president del Consell Comarcal, Josep Maria Mullol, ha assegurat que reforçar aquestes instal·lacions permet oferir millors prestacions d’un servei bàsic per a la ciutadania. 

Precisament per a garantir un servei de qualitat s’ha incorporat un operari a la deixalleria de la Pobla de Segur, el qual ja havia estat contractat pel Consell Comarcal amb els programes de la Garantia Juvenil i que degut al fruit del bon resultat, l’Ajuntament de la Pobla de Segur ha decidit garantir-ne la continuïtat. 

El Consell realitza una gestió integral dels residus municipals, per delegació dels 14 municipis que integren la comarca, en dos deixalleries. Aquestes instal·lacions estan ubicades una a Tremp que alhora actua com a planta de transferència de paper i envasos, i una a la Pobla de Segur, que es gestiona conjuntament amb l’Ajuntament del municipi. Les diferents actuacions en aquests espais, han estat subvencionades per l’Agència de Residus de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació