Dijous, 25 d'abril de 2024
rialp matxicots

Rialp presenta la 10a edició de la ultra trail «Rialp Matxicots»

Per celebrar el desè aniversari la cursa recupera un dels seus itineraris emblemàtics la 'Matxicots Extreme'

Redacció 22 d'agost de 2019 a les 13:54
Imatge de la Rialp Matxicots 2018 en el seu pas pel Coll del Triador. | Rialp Matxicots
Un any més, Rialp acollirà una de les millors ultra trails del Pirineu, la Rialp Matxicots. Aquest divendres 23 d'agost, a les 20h es presentarà a l'Ajuntament del municipi la 10a edició d'aquesta gran cursa de muntanya, ja consolidada dins del panorama internacional.

Aquest any, la cita torna amb algunes novetats. En motiu del 10è aniversari de la cursa, els organitzadors han volgut recuperar “l’essència” de la Matxicots: La Matxicots Extreme. És tracta d’una cursa "de caràcter alpí", amb un recorregut de 84 quilòmetres i 6.800 metres de desnivell positiu (m+), reservada per als més experts.

La cursa conserva, també, els seus altres recorregut, que l'han fet tan popular i transerval. Per una banda,  la Marató, de 48 quilòmetres i 4.200 m+, la Mitja, amb una distància de 24 quilòmetres i fins a 1.600 metres de desnivell. I, per últim, la caminada, d’11 quilòmetres i un desnivell de 700 m+.

La Rialp Matxicots se celebrarà els dies 14 i 15 de setembre, i tal com anuncien els organitzadors, les places per a les quatre modalitats ja són gairebé plenes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació