L'equip «Roc Roi» guanyadors del 3er Torneig Futsal de Llavorsí

Al campionat estiuenc de futbol sala hi han participat 12 equips

Redacció 13 d'agost de 2019 a les 13:47
Els equips participants al 3er Torneig Futsal de Llavorsí | Torneig Futsal
Llavorsí va celebrar aquest dissabte el 3er Torneig de Futsal. Es tracta d’un campionat estiuenc de futbol sala on van participar fins a 12 equips. La idea va sorgir ara fa tres anys, de mans d’uns joves de 12 anys del poble i, a dia d’avui, ja s’ha consolidat com el torneig de futbol sala amb més participants del Pallars Sobirà. Tant l’Ajuntament de Rialp com algunes empreses del municipi, van sumar-se de seguida a la proposta.

'Roc Roi', l'equip guanyador del 3er Torneig Futsal Foto: Torneig Futsal

Enguany, hi han participat 11 equips masculins i un de femení. El guanyador ha estat l’equip Roc Roi, que es va imposar per penals en la final a l’equip dels Tringoles. Finalment el 3er lloc va ser per l’equip Rafting Llavorsí.