Divendres, 19 d'abril de 2024
femap

El FeMAP porta vuit concerts al Pallars

Aquesta setmana el festival arriba al seu punt àlgid i oferirà més d'un concert diari a les comarques pallareses

Redacció 12 d'agost de 2019 a les 14:36
L'orquestra de cambra Ensamble O Vos Omnes | FeMAP
El Festival de Música Antiga dels Pirineus porta aquesta setmana un grapat de propostes al Pallars. Es tracta d’una ronda de vuit concerts que comencen aquest vespre amb un concert de Ensamble o Vos Omnes a Salàs de Pallars. El catalans interpretaran un concert que lliga dos compositors separats per més de quatre segles: Heinrich Schütz i el jove compositor català Joan Magrané.

El dimarts, a Tremp, els flamencs Il Gardelino acompanyaran a la soprano Gudrun Sidoni per interpretar nou àries que es troben entre les últimes composicions de Händel. Aquest concert també es podrà gaudir el dimecres 14 a l'Església de Sant Joan d'Isil.
 
El dimecres, a la Pobla de Segur, actuarà Música Trobada, un grup que treballa els Villancicos de Pasqual Fuentes Alcàsser a partir d’una visió en femení, històrica i actual. El concert busca reflexionar i revisar conceptes de gènere, polítics, socials i culturals. El dijous 15, a la Central de Capdella, i el divendres 16, a Llavorsí, els flamencs Utopia, país convidat del festival, interpretaran Les lamentacions de Cristóbal de Morales. 

La setmana es completarà amb els concerts de dissabte a Escalarre i diumenge a Castell de Mur , a càrrec de RedHerring Baroque Ensemble i la cantata sobre la vida de Lluis XIV a carrec de  Les Abbagliati el diumenge a Tavascan.
 

Consulta el programa complet del FeMAP aquí.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació