Dissabte, 20 d'abril de 2024
procés català

Un col·lectiu espanyolista retira símbols independentistes a Tremp i Sort

Les actuacions han estat reivindicades per la brigada 'Groc&Lloc'

Redacció 5 d'agost de 2019 a les 11:47

Un grup de persones organitzades que formen part del col·lectiu Groc&Lloc han retirat aquest cap de setmana diversos símbols independentistes en diferents localitats pallareses, entre elles de les capitals de comarca, Tremp i Sort.

Segons publica Segre, la brigada va arrencar a Sort una pancarta d’Òmnium amb el lema Ho tornarem a fer al voltant de les dos de la matinada de diumenge. Una acció que va ser vista per alguns veïns, que van intentar impedir-ho abans que diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra fessin acte de presència. 

Pocs minuts després es van adreçar a Tremp, on segons assegura el mateix rotatiu, van retirar sense incidents més símbols independentistes. En total, el col·lectiu Groc&Lloc es va endur del Pallars pancartes, estelades, senyals i material divers.

El col·lectiu Groc&Lloc ha actuat en les darreres setmanes en diferents municipis de la demarcació de Lleida. Entre altres accions, la brigada ha reivindicat l’arrencada de la pancarta de suport als presos i exiliats independentistes i del llaç groc de la Paeria de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació