Dijous, 25 d'abril de 2024
música

«Jazz al Jardí» commemora el seu 10è aniversari amb una edició especial

Actuaran a la Pobla de Segur tots els artistes que han passat per les nou edicions anteriors com Andrea Motis o Joan Chamorro

Anna Solana Tomàs 2 d'agost de 2019 a les 12:09
Andrea Motis en concert. | Pilar Màrquez Ambròs
L’Associació Musical del Pirineu (AMUP) i l’Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa han organitzat una edició commemorativa per celebrar 10 anys de Jazz al Jardí, el concert a la Pobla de Segur que cada estiu es dona cita als voltants de l'Ajuntament del municipi. Serà aquest divendres a les 22h, un esdeveniment que ja s'ha consolidat en l’agenda cultural pallaresa.

Per a celebrar aquesta fita, es reuniran a l'escenàri de Jazz al Jardí, tots els artistes que han passat per les anterior edicions del festival, que va començar l'estiu del 2010. Entre els músics presents destaquen Andrea Motis, Joan Chamorro o Ricard Gili, líder de La Locomotora Negra, així com la Original Jazz Orquestra, una big band formada per una vintena de músics.

La proposta ha estat un gran èxit de convocatòria: les entrades anticipades ja s'han esgotat i, tal com informen els organitzadors, només se'n poden adquirir algunes a taquilla. La gran envergadura de la cita d'enguany ha fet que l'escenari s'hagi hagut de traslladar dels Jardins de Casa Mauri a la Plaça de l'Ajuntament.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació