Dimecres, 24 d'abril de 2024
socis

Ja tenim guanyadora de l’entrada doble per una nit al Talarn Music Experience!

Implica’t i col·labora amb Pallars Digital per només 3€ al mes: participaràs mensualment en una promoció exclusiva per als socis del diari

Redacció 26 de juliol de 2019 a les 10:10
Mishima actuant a l'escenari de Lo Quiosc en una edició anterior | Darío Albert
Ja tenim el nom de la persona guanyadora del sorteig de socis del mes de juliol de Pallars Digital, consistent en una entrada doble per una nit, a escollir, al Talarn Music Experience de Lo Quiosc. L'afortunada, escollit mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest divendres al matí, és Mercè C. (Tremp). Enhorabona!

Un festival consolidat

El Talarn Music Experience és un festival que enguany ha crescut programant un total de 14 concerts de gener fins a novembre i que combina música i gastronomia. La part central del festival se celebrarà entre els dies 26 i 28 de juliol i comptarà amb les bandes Koers, Elefantes o Lildami, així com de Morgan, Marcel Lázara i Júlia Arrey i el Dj Dr. No.
 

Presentació del Talarn Music Experience a la Diputació de Lleida. Foto: Diputació


Per només 3 euros al mes!

Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 52 persones, les que estan actualment associades al diari. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb nosaltres! Per només 3 euros al mes (36 euros/any) aconseguireu, pel simple fet de ser socis, avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci de Pallars Digital és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts! 

Proper sorteig: setembre

El proper sorteig tindrà lloc ja al mes de setembre, com sempre, al voltant del dia 20. A principis del mateix mes desvetllarem el contingut del sorteig. Hi participaran, com de costum, tots els lectors que ja són socis i els que se’n facin abans del proper dia 20 de setembre. Molta sort!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació