Dissabte, 20 d'abril de 2024
música

S'inaugura el 19è Festival de Música de la Vila de Rialp a l'Institut d'Estudis Ilerdencs

El pianista Eudald Buch ha estat l'encarregat d'encetar aquest certamen que s'allargarà fins a finals de setembre

Redacció 18 de juliol de 2019 a les 11:01
Eudald Buch, ahir, a l'Institut d'Estudis Ilerdencs | IEI
L'Institut d'Estudis Ilerdencs ha estat l'escenari del concert inaugural del Festival de Música de la Vila de Rialp, que enguany arriba a la seva 19a edició. L'escollit per a l'ocasió va ser el pianista clàssic Eudald Buch.

És el segon any que el Festival de Rialp escull aquest format de promoció, consistent en celebrar la sessió inaugural fora del municipi. Buch, format a l'Escolania de Montserrat, el Conservatori de Vic i la Chetham's School of Music de Manchester, va delectar els assistents amb peces de Brahms, Albéniz o Haydn, entre d'altres.

Després del concert d'ahir a Lleida, el Festival aterrarà ara al seu habitat natural, Rialp. El primer concert serà el de l'Orquestra Victoria de los Àngeles, el dissabte 3 d'agost, a l'Església Parroquial del municipi. Precisament serà aquest l'escenari de la majoria de concerts del certamen, tret del recital del cantautor Jordi Montàñez (31 d'agost), que tindrà lloc al Prat dels Notaris, i el concert de cloenda a càrrec de l'orquestra d'acordionistes Josep Colom i la Banda del Peirot (26 de setembre), que serà a l'Edifici Germans Farrero.

A banda d'aquests artistes, també passaran pel certamen el violoncel·lista Arnau Tomàs, el Toti Soler Quartet, l'Orquestra de Cambra de la Filarmònica de Berlín o la cantaora flamenca Clara Montes, entre d'altres. En total, el Festival de Música de la Vila de Rialp oferirà, entre els mesos d'agost i setembre, una dotzena de concerts.
 

Consulta la programació completa aquí.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació