Divendres, 26 d'abril de 2024
talarn music experience

​Cinc concerts en la programació d'estiu de la 4a edició del Talarn Music Experience

Se celebrarà entre els dies 26 i 28 de juliol, amb la presència de Koers, Lildami, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Elefantes i Morgan

Redacció 9 de juliol de 2019 a les 11:48
Presentació del Talarn Music Experience a la Diputació de Lleida | Diputació
La programació d’estiu del Talarn Music Experience 2019 s’ha presentat en societat a la Diputació de Lleida. El vicepresident segon en funcions de l’ens provincial, Gerard Sabarich, ha participat de l’acte presentació de la quarta edició del certamen, que constarà de cinc concerts que se celebraran a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn entre els dies 26 i 28 de juliol.

La presentació ha comptat també amb la intervenció del director del festival i corresponsable de Lo Quiosc, Ramon Mitjana; del responsable tècnic, Xavi Tronchoni, i del director del Patronat de Turisme, Juli Alegre.

Concretament, els grups que actuaran seran Koers i Lildami (26 de juliol, a les 22h), Marcel Lázara i Júlia Arrey, i Elefantes (27 de juliol, a les 22h) i Morgan (28 de juliol, a les 20:30h). Aquest concerts formen part del conjunt d'actuacions que des del passat mes de gener programa l'associació Lo Quiosc i que tindrà continuïtat fins al mes de novembre, amb el concert de Magalí Sare.

La intenció és generar una programació artística pensada per arribar a tothom, de qualitat i que aposta per artistes d'un gran nivell, a més de fer visible que es fa música en directe al Pallars amb una programació estable, tal com ha explicat Ramon Mitjana. El format dels concerts de l'estiu serà d'exterior, amb una capacitat màxima de 350 persones. Per a la resta de l'any, es tracta de formats acústics amb un aforament limitat de 60 persones. 

Gerard Sabarich ha posat èmfasi en el fet que es tracta d'una iniciativa privada que ajuda a dinamitzar el territori, el municipi de Talarn i la cultura musical, un fet que agrada molt al jovent. Per la seva banda, Tronchoni ha comentat el programa d'actuacions en l'edició d'enguany, fent un especial incís en el fet que la nit del 26 de juliol s'ha volgut dedicar al públic més jove, amb una programació més dirigida als seus gustos.

Lo Quiosc és una associació que va néixer amb l'objectiu que es reconegués la necessitat de protegir, potenciar i difondre les sales de concerts i és membre de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC). El preu de les entrades és de 15 euros per al concert de Koers i Lildami; i 18 euros per als concerts d'Elefantes i Marcel Lázara i Júlia Arrey, i el de Morgan.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació