16 d'abril de 2024
acadèmia de talarn

La delegada del Govern al Pirineu justifica la seva presència a l'AGBS amb Felip VI

El locutor de la COPE, Carlos Herrera, critica la no assistència de Maria Pilar Cases a l’entrega de despatxos

Redacció 9 de juliol de 2019 a les 11:27
Amorós, entregant el llibre al número 1 de la promoció | ACN
Rosa Amorós, delegada del Govern a l'Alt Pirineu i l'Aran, ha justificat la seva presència el passat divendres a l'acte militar d'entrega de despatxos que es va fer a Talarn amb la presència del rei espanyol Felip VI.

Amorós, que ha estat criticada per la CUP, ha assegurat a Twitter que va ser el mateix president de la Generalitat, Quim Torra, el que va demanar-li que anés a l'acte per fer entrega d'un reconeixement al primer alumne de la promoció, i ha explicat que no va parlar en cap moment amb el Borbó. La majoria d'alcaldes de la comarca van plantar el monarca i no van fer acte de presència a Talarn.
 
Qui també ha estat objecte de crítiques els darrers dies, en aquest cas per no haver assistit a l’acte d’entrega de despatxos, ha estat l’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases. Entre elles i segurament la més mediàtica, la que va rebre el mateix divendres per part del locutor de la cadena COPE, Carlos Herrera, que va atribuir a l’exèrcit espanyol l’extinció de l’incendi de la Ribera d’Ebre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació