Divendres, 19 d'abril de 2024
música

Exitosa 12a edició del Festipallars, que es consolida a la platja del Piolet

El festival finalitza amb èxit i es consolida com una de les cites estiuenques per gaudir de la música local

Redacció 25 de juny de 2019 a les 10:23
El grup local 3Tails actuant dissabte al Piolet de Salàs | 3Tails
El Festipallars va tancar la matinada de diumenge una 12a edició que ha servit per consolidar el festival a la platja del Piolet de Salàs de Pallars. A més, segons l’organització, l’edició d’enguany ha estat un èxit, amb l’assistència d’unes 600 persones, i s’ha convertit ja en una “cita clau” per gaudir de la música i dels grups locals.

Des de l’organització sempre s’ha mantingut la voluntat de donar veu als grups del Pallars com a essència d’aquest festival. El grup emergent Biarritz va ser l’encarregat d’obrir la ronda de concerts, que van completar 3Tails, Singatalla, Sacabat, Dalton Bang -grup extern al Pallars a petició de bona part del jovent a la primera sessió del consell de joves-, Maritrini y Sussicarios i finalment Caiguda Lliure. 

Una de les novetats d’enguany han estat les diverses parades de foodtrucks, que han convertit l’edició en un format amb més continuïtat i facilitant als assistents l’estada a la zona de concerts al llarg de la tarda-nit. El Festipallars s’organitza conjuntament entre els ajuntaments de Salàs de Pallars, Senterada, Talarn, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur i Tremp més el Consell Comarcal i la Direcció General de Joventut.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació