Dissabte, 20 d'abril de 2024
Futbol base

Rialp viu un cap de setmana intens de futbol base

El 9è Torneig de futbol base ha comptat amb la participació de 33 equips en cinc categories

Redacció 11 de juny de 2019 a les 11:23
Fins a 33 equips van competir a Rialp | EF Rialp
El camp de futbol Jaume Bonell de Rialp ha acollit aquest cap de setmana el 9è Torneig de futbol base amb bon temps i una excel·lent assistència de públic durant els dos dies. Una de les sorpreses d’enguany és que el principal favorit, el RCD Espanyol, no es va classificar a la fase final en cap de les dos categories en què competia: aleví i infantil.

En categoria juvenil, que es va disputar íntegrament el dissabte en format triangular, va triomfar l’Orgel·lia, que va superar a la Pobla de Segur (2-3) i el Rialp (2-0). El derbi pallarès va acabar amb empat a 2. En categoria benjamí, disputada també el primer dia, el campió va ser el Roda de Barà, que va superar el Pobla per 2-7 i el Rialp per 3-0. El matx entre els dos equips del Pallars se’l van endur els del Pallars Sobirà (2-0).

La jornada de diumenge va decidir els campions de les categories prebenjamí, infantil i aleví. El triangular prebenjamí se'l va adjudicar l’equip blau del Rialp, que va guanyar els seus dos encontres, a l’equip blanc del mateix club i la Val d’Aran. En categoria aleví el campió va ser el Vilafranca, que va superar en semifinals el Roda de Berà i a la final el Pobla (0-8. En infantils, també es va imposar el Vilafranca després de vèncer el FiF Lleida a la final (0-1).

El torneig ha comptat amb la participació de 33 equips de les categories de prebenjamins, benjamins, infantils, alevins i juvenils. Hi han estat representats clubs com l'EF Tremp, EF Vall d'Aran, AT Roda de Berà, EF Pobla de Segur, EDF Orgel·lia, RDC Espanyol, CF Vilafranca, FIF Lleida i EF Rialp.