Dijous, 25 d'abril de 2024
Dis la teva!

L’Escola AESO d’Isona necessita ja una reforma

Article del director de l’Escola AESO-ZER Pallars Jussà, Nèstor Alonso

Redacció 4 de juny de 2019 a les 10:22
Durant aquests primers dies de maig la directora i els directors de les Escoles de Salàs de Pallars, Valldeflors de Tremp i Aeso d’Isona; hem presentat i defensat uns documents anomenats PdD (Projectes de Direcció). En aquests cadascú ha proposat uns objectius a assolir en un període de quatre cursos.

Un dels objectius proposats des de l’Escola Aeso és la millora d’espais del centre. Per fer-ho, l’equip de mestres juntament amb l’AMPA, hem planificat un seguit d’actuacions dins de les nostres possibilitats. Malauradament no disposem ni de les eines ni els recursos per realitzar aquelles reformes estructurals més profundes: tancaments molt deteriorats amb un  sistema de calefacció poc efectiu, això fa que a l’hivern hi hagi una temperatura inadequada en alguns espais. El pati i l’entorn requereixen diverses actuacions de millora per seguretat... Entre altres problemes que provenen d’un edifici e instal·lacions antigues.

Aquesta reforma depèn de les administracions i els governs corresponents, que necessitem que es posin d’acord en valorar aquest fet com una prioritat bàsica pel municipi d’Isona i Conca Dellà i per tant per la Comarca. Recordem que al Pallars Jussà tenim escoles d’educació infantil i primària  a Espluga de Serra, Tremp, La Pobla de Segur i la ZER del Pallars Jussà (Zona Escolar Rural) formada per tres escoles: La Vall Fosca, Salàs de Pallars i Aeso. Totes aquestes Escoles treballem per oferir una educació de qualitat al nostre alumnat que són mereixedors d’uns espais i instal·lacions adequats.

Nèstor Alonso Nicolás
Director de l’Escola AESO-ZER Pallars Jussà
 

Com participar al Dis la teva?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació