Divendres, 19 d'abril de 2024
procés català

«Botifarrada Suprema» a la Pobla en solidaritat amb els cinc manifestants citats a declarar

S’ha programat una exposició d’Òmnium Cultural, una taula rodona i un sopar popular amb l’actuació de grups locals

Redacció 31 de maig de 2019 a les 11:12
Els manifestants van tallar la C-13 a la Pobla de Segur durant la vaga del 21-F | Cedida
Òmnium Pallars organitza aquest dissabte al Molí de l’Oli de la Pobla de Segur un seguit d’activitats reivindicatives en solidaritat amb les cinc persones que han estat citades a declarar després d’haver-se manifestat a la Pobla en motiu de la vaga general del passat 21 de febrer. Se’ls investiga per possibles delictes de desobediència i resistència a l’autoritat per tallar la carretera C-13 i estan citats al Jutjat de Tremp el proper 17 de juny a les 10h del matí.

Així, s’han programat una sèrie d'activitats reivindicatives per a denunciar el judici als presos independentistes. A partir de les 17h es podrà visitar l'exposició El judici a la democràcia: una causa general i contra els drets fonamentals, que posa a l'abast de tothom el relat de la campanya d'Òmnium Judici a la Democràcia. A les 18h hi haurà una taula rodona amb l’activista social Gabriela Serra, la membre de la junta directiva d'Òmnium Cultural, Maria Majó, i el professor de l'Institut de Tremp, Manel Riu.

A les 20h, als jardins de l'Ajuntament, tindrà lloc la batejada com a Botifarrada Suprema, un sopar popular amb llonganissa i pa amb tomata i durant el qual es podrà gaudir de les actuacions musicals dels grups locals Tronchoni, Far Out, Pobla R&Band, Stain i Randal. Part dels diners recaptats serviran per fer front a les possibles sancions econòmiques.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació