Divendres, 19 d'abril de 2024
salut

El CAP de Sort inicia una campanya per construir un mapa d’actius de salut comarcal

L’objectiu és determinar què és allò que fa sentir bé a les persones perquè els professionals hi puguin recórrer

Redacció 28 de maig de 2019 a les 17:13
El CAP de Sort ha iniciat una campanya per construir el mapa d’actius de salut del Pallars Sobirà. L’objectiu és determinar què és allò que fa sentir bé a les persones perquè els professionals de la salut puguin recomanar-ho. Per tal de construir-lo, aquest matí els professionals del centre i de l’Agència de Salut Pública de Catalunya s’han apropat al mercat setmanal per a demanar la col·laboració dels habitants de Sort. La segona jornada tindrà lloc el proper dimarts 4 de juny.

Es considera un actiu de salut qualsevol activitat o recurs que aporti benestar i salut a la població. Alguns exemples podrien ser entorns naturals com camins o rutes per caminar o anar en bicicleta, equipaments com poliesportius o piscines i activitats comunitàries com ara tallers, cursets o espais de socialització. 

Aquest mapa del benestar al Pallars Sobirà donarà eines als equips de salut i institucions per a fer un diagnòstic real de les necessitats de la població i així poder receptar recursos del territori per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Si la campanya té èxit, la intenció és fer-la extensiva en altres comarques pirinenques com el Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació