Dimecres, 24 d'abril de 2024
tren de la pobla

Servei d'autobús substitutori a la línia Lleida-la Pobla per tasques de manteniment

Els treballs afectaran el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur i s’allargaran fins el proper dissabte

Redacció 28 de maig de 2019 a les 10:29
Dos usuaris del tren de la Pobla pujant en un comboi a la Pobla de Segur | ACN
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha interromput la circulació de trens entre aquest dimarts 28 de maig i el proper dissabte 1 de juny en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur degut als treballs de manteniment programats que està efectuant a les unitats de tren, segons ha informat FGC.   

Com a alternativa per garantir la mobilitat de les persones usuàries, FGC facilitarà un servei d’autobús substitutori entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur, amb l'horari de sortida habitual. El servei de bus amb origen la Pobla de Segur finalitzarà el seu recorregut a l’estació de Lleida Pirineus. 

L’autobús s’aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d’autobús més propera. No obstant, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l’autobús s’aturarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren.

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l’habitual. Tot i això, també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús les circulacions del 28 al 30 de maig amb sortida de Lleida Pirineus a les 05:25h i amb sortida de La Pobla de Segur a les 19:30h, i les del 31 de maig amb sortida de Lleida Pirineus a les 05:25h i amb sortida de la Pobla de Segur a les 21:22h.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació