Dimecres, 24 d'abril de 2024
municipals 2019

26-M: Pallars Digital farà un seguiment especial de la jornada electoral a les comarques pallareses

Podràs consultar els resultats municipi a municipi i veure a l’instant quins són els regidors escollits a cada ajuntament

Redacció 25 de maig de 2019 a les 10:39
Vots en una urna en unes eleccions municipals | Adrià Costa
Les eleccions municipals ja són aquí i aquest és un gran moment per a un mitjà com Pallars Digital, que té com a senyal d'identitat la seva implantació a les comarques pallareses. Així, durant tot el diumenge, des de primera hora del matí fins que els resultats estiguin clars, el diari seguirà els esdeveniments, especialment a Tremp i a Sort, però també a la resta de municipis pallaresos.

Ja a primera hora del matí posarem en marxa un Minut a minut per fer el seguiment de l’actualitat nacional que es recollirà des de la taula d’edició de Nació Digital. Durant la jornada electoral informarem dels successos més rellevants al Pallars a través de les nostres xarxes socials, que ampliarem amb peces i cròniques tan bon punt es coneguin les primeres xifres de participació.

Quan tanquin els col·legis electorals, Pallars Digital oferirà tota la informació relacionada amb els resultats de les eleccions municipals, comarca a comarca i municipi a municipi, que podreu seguir a l’instant. Enguany, com a novetat i durant l'escrutini, el lector també podrà veure en temps real els regidors que entren a cada ajuntament segons els resultats obtinguts. 

Amb el 100% escrutat, serà moment per l’anàlisi. Durant la nit i al llarg del dilluns, l’equip de Pallars Digital farà un primera crònica dels resultats que s’hagin produït a les principals poblacions del Pallars. Us convidem, doncs, a seguir amb nosaltres les eleccions municipals a les comarques pallareses. Nosaltres hi serem.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació