Dijous, 25 d'abril de 2024
festa d'aniversari

Pelat i Pelut portarà la seva rumba catalana a la festa del 6è aniversari de Pallars Digital

La celebració tindrà lloc el divendres 21 de juny a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur

Redacció 24 de maig de 2019 a les 10:21

Aquest mes de maig el diari Pallars Digital compleix el seu sisè aniversari i com cada any, per celebrar-ho, estem ultimant una festa amb música en directe, sorteigs i molt bon ambient. La celebració tindrà lloc el divendres 21 de juny a la fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur, repetint el format de l’any passat: en horari familiar, a les 20h del vespre i amb servei de food truck.

Després de les actuacions d’Oques Grasses, Trast, Animal, Ojo de Buen Cubero i Porto Bello, enguany, els encarregats d’animar la festa seran els osonencs Pelat i Pelut, grup emergent que ja ha entrat a l’estudi per ultimar el que serà el seu primer disc i que porta la rumba catalana per bandera.

La festa d’aniversari de Pallars Digital se celebra des de fa cinc anys durant el mes de juny, i s'ha convertit amb tot just cinc edicions en un ritual per celebrar el naixement del diari de les comarques pallareses i, al mateix temps, per donar la benvinguda a l'estiu al Pallars.

“Rumberos” per definició

Pelat i Pelut és un grup format per músics arrelats a la plana de Vic. La seva música té un caràcter festiu, encomanadís i ballable, i porten la rumba catalana a la sang. Es declaren, doncs, “rumberos”, una música d’arrel catalana que porten al seu terreny a partir de versions i temes propis. Les seves cançons parlen de coses quotidianes sempre de manera alegre i amb energia, amb tornades fàcils i enganxoses que no deixen parar de ballar.

Actualment es troben enregistrant el que serà el seu primer disc. Tot i això, ja han deixat mostres del seu talent amb dos avançaments, Quatre llunes i Germana de l’estiu, aquest últim, amb la preuada col·laboració d'Alguer Miquel i Sergi Carbonell de Txarango. La cançó és una de les 15 que l’any passat va formar part de la Playlist de l'estiu de TV3.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació