Dimecres, 24 d'abril de 2024
municipals 2019

Èxit d’assistència al debat electoral de Pallars Digital a Sort

Va tenir lloc ahir al vespre i va comptar amb la participació dels quatre caps de llista i l’assistència d’uns 200 veïns

Redacció 17 de maig de 2019 a les 12:23
Els quatre candidats amb el moderador del debat, ahir a Sort | Arnau Vila
El cinema-teatre Els Til·lers de Sort ha acollit aquest dijous al vespre el primer dels debats electorals al Pallars en motiu de les eleccions municipals del 26 de maig. L’acte, organitzat per Pallars Digital i amb el suport de l’Ajuntament de SortRàdio Tremp i Nació Digital, va començar pocs minuts més tard de les 20:30h i va reunir més de 200 veïns i veïnes del municipi, que van omplir el teatre Els Til·lers.

Al debat, moderat pel periodista Jordi Ubach, hi van participar els quatre candidats a l'alcaldia: Raimon Monterde (Som Poble), Maleni Barbero (Fem Municipi-ERC), Imma Gallardo (Junts per Sort) i José Antonio Manrique (PSC). Tots quatre van proposar els respectius programes electorals i van donar el seu punt de vista sobre les qüestions que més afecten al municipi. 

Al finalitzar el debat, el públic assistent va poder formular les seves qüestions als alcaldables a través d’un torn obert de preguntes. Aquest dissabte, a les 19:30h, l’Espai Cultural La Lira acollirà el debat electoral entre les candidates a l’alcaldia del municipi de Tremp.

 VÍDEO: Recupera íntegre el debat electoral de Pallars Digital a Sort
 

Imatge general del debat electoral de Sort. Foto: Arnau Vila

 
Totes les llistes de les eleccions municipals al Pallars Sobirà: noms i cognoms, partits, sigles i municipis
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació