Dijous, 25 d'abril de 2024
teatre

Tarambanes porta la seva particular teràpia a La Lira de Tremp

La companyia de teatre de Sort ha registrat un ple absolut en les quatre representacions a la capital del Pallars Sobirà

Redacció 16 de maig de 2019 a les 11:10
Representació de la funció a Sort | Pallars FM
El passat diumenge va tenir lloc al teatre Els Til·lers de Sort la darrera funció de Sota teràpia, la nova obra de la companyia de teatre local Tarambanes. Les quatre representacions han registrat un ple absolut i un nou gran èxit de públic d’aquesta companyia que s’ha consolidat any rere any. La funció arriba aquest divendres a l’Espai Cultural La Lira de Tremp. Serà a les 22h en una única funció i ho farà després de l’èxit de l’any passat, on es van exhaurir totes les entrades.

Sota teràpia, de l'autor argentí Matías de Federico, es desenvolupa en una particular i relaxada sessió de teràpia on tres parelles han estat convidades. Però l’absència de la professional farà que la sessió la portin a terme els mateixos pacients. Poc a poc una maquinària s’engega i desencadena confessions, reclams, veritats i mentides en un camí sense fre. Els sis protagonistes es sentiran impulsats a desplegar moviments, a actuar cadascun el seu joc ocult. I es revelarà de forma inexorable el que estava amagat.

La venda d’entrades, a un preu de cinc euros, es farà a la pròpia Lira aquest mateix vespre, de 18h a 20h, i demà divendres des de les 18h fins a l’inici de la funció. El telèfon per a les reserves és el 695 867 049.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació