Dissabte, 20 d'abril de 2024
educació

Presenten a Sort la nova Escola d’Hoteleria del Pallars

Els alumnes del cicle formatiu en Serveis en Restauració podran realitzar les pràctiques en empreses del Pallars

Redacció 13 de maig de 2019 a les 10:20
Foto de grup de la presentació del nou Cicle Formatiu | CCPS
L’Institut Hug Roger III de Sort va acollir divendres la presentació de la nova Escola d’Hoteleria del Pallars, que ve recolzada pel nou Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Serveis en Restauració. Aquest projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Sort, que hi col·labora cedint les instal·lacions de l’Aula de Cuina, i que veu en aquesta iniciativa un important revulsiu per al sector de l’hoteleria del Pallars.

La competència general d’aquest títol consistirà en realitzar les activitats de preparació, presentació i serveis d’aliments i begudes, així com la d’atenció al client, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant segons normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

El nou cicle del Departament d’Educació s’impartirà a partir del curs vinent a l’INS Hug Roger III de Sort. Tindrà caràcter semipresencial i comptarà amb formació dual en empreses, tal com va destacar el director del Servei Territorial d’Educació a Lleida, Andreu Carles Vega. Això possibilitarà als alumnes realitzar les pràctiques mitjançant contractes laborals en empreses del Pallars.

Aquesta titulació s’afegeix a l’oferta formativa del centre pallarès en turisme (Grau Superior de Guia, informació i assistències turístiques en l’àmbit mediambiental) i pretén ser una bona opció no només per a les veïnes i veïns de les comarques pallareses, sinó també de les comarques del Pirineu, en general.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació