Divendres, 19 d'abril de 2024
municipals 2019

Pallars Digital organitza dos debats electorals amb els candidats de Tremp i Sort

Dijous 16 al cinema-teatre Els Til·lers de Sort i dissabte 18 a l’Espai Cultural La Lira de Tremp

Redacció 10 de maig de 2019 a les 18:51
Pallars Digital, amb el suport de Nació Digital i la col·laboració dels respectius Ajuntaments, ha organitzat a Sort i Tremp dos debats electorals amb els candidats que es presenten per optar a l'alcaldia de totes dues poblacions. Donat l’èxit de l’experiència del 2015, enguany hem decidit organitzar de nou els dos actes, que permetran als veïns i veïnes de les capitals de comarca pallareses conèixer de primera mà les propostes dels seus alcaldables. 

A Sort, l’acte tindrà lloc el dijous 16 de maig al cinema-teatre Els Til·lers, a partir de les 20:30h. Al debat, moderat pel periodista Jordi Ubach, s’ha convidat els quatre candidats a l'alcaldia: Raimon Monterde (Som Poble), Maleni Barbero (Fem Municipi-ERC), Imma Gallardo (Junts per Sort) i José Antonio Manrique (PSC). En l’acte es tractaran temes com el model turístic i econòmic, la nova Biblioteca comarcal o el Doctor Music Festival. 
 

Cartell del debat electoral a Sort.


El debat de Tremp tindrà lloc dos dies després, el dissabte 18 de maig a l’Espai Cultural La Lira, a partir de les 19:30h. El periodista Jordi Ubach moderarà l'acte, al qual han estat convidades les caps de llista de les tres forces que enguany concorren als comicis: Sílvia Romero (Compromís per Tremp), Anna Ritz (Junts per Tremp) i Maria Pilar Cases (ERC). El futur de l’Escola de Música, les comunicacions per carretera o la possible nova piscina coberta seran alguns dels temes que es tractaran durant el debat. 
 

Cartell del debat electoral a Tremp


Els dos actes tenen l'entrada lliure, tot i que l'assistència estarà limitada a l'aforament de les instal·lacions. En tots dos casos, l’obertura de portes dels recintes s’efectuarà una mitja hora abans de l’inici de l’esdeveniment. Els dos actes, a més, seran emesos en directe per Ràdio Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació