Dissabte, 20 d'abril de 2024
universitat d'estiu

Tremp, Esterri d’Àneu i Isil tornaran a acollir cursos de la Universitat d’Estiu

L’os bru, les dones al Pirineu o la geologia són algunes de les temàtiques que s’hi tractaran

Redacció 6 de maig de 2019 a les 11:00
Dinàmiques de resistència no violenta contra diferents tipus d'opressió, problemes i reptes que existeixen per assolir el dret universal a la salut, propostes per entendre i combatre la marginalitat, l'exclusió i la discriminació o com lluitar activament contra el maltractament i l'abús sexual infantil, són algunes de les temàtiques socials que s'abordaran en la 27a Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida (UdL), un dels eixos de l'edició d'enguany.

En total, s'han programat 65 cursos -dos són semipresencials i vuit virtuals- de diversos àmbits, com ara la salut, l'educació, la història, la gestió del patrimoni, el teatre, la música, la fotografia, el medi ambient, l'energia, la gestió empresarial i les noves tecnologies, que tindran lloc en disset municipis lleidatans, un de Barcelona i un de Girona.

Entre els cursos que oferirà enguany la Universitat d'estiu de la Universitat de Lleida hi ha els tres de Tremp, que repeteix un any més. Tractaran sobre la geologia, la República, guerra i postguerra o el Paleogen Pirinenc i l’origen dels primats. També destaquen els cursos d’Esterri d’Àneu i d’Isil. El primer aprofundirà sobre les dones a l’alta muntanya i el segon sobre el medi natural en territori de l’os bru.

La matrícula s'iniciarà el 9 de maig i romandrà oberta fins a la data d'inici de cada curs. Les persones que es matriculin abans del 15 de juny tindran descomptes. A l'espera de les dades d'enguany, la Universitat d'estiu suma 14.130 alumnes en els 732 cursos realitzats al llarg dels darrers 26 anys de trajectòria. L'edició del 2018 va arribar als 910 participants repartits en 53 cursos.
 

Consulta la relació de cursos de la Universitat d’estiu 2019

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació