Dissabte, 20 d'abril de 2024
talarn music experience

Una de les veus amb més projecció, Paula Jornet, visita aquest dissabte Lo Quiosc

Conversem amb la jove artista emergent, que aquest dissabte actua en el marc del Talarn Music Experience

Jordi Ubach Llorens 2 de maig de 2019 a les 12:41
La cantant Pavvla actuarà en acústic a Lo Quiosc | Luup Music
Pavvla, nom artístic de la santcugatenca Paula Jornet, portarà aquest dissabte la seva versió més íntima i en acústic a l’espai natural-musical Lo Quiosc de Talarn. L'actuació està emmarcada dins la programació del Talarn Music Experience, festival que enguany ha crescut programant un total de 14 concerts de gener fins a novembre.

Pavvla actuarà sola, acompanyada únicament de la guitarra i la seva veu, per interpretar els temes que l’han catapultat, tot i al seva joventut, a una posició privilegiada dins el panorama musical català. L’actuació se centrarà especialment en els temes del seu segon treball discogràfic, Secretly Hoping You Catch Me Looking.

L’aforament és limitat i el preu de l'entrada és de 10 euros (25 euros si és amb sopar). Els tiquets es poden reservar per WhatsApp al 630 957 087, per correu electrònic a talarnmusicexperience@gmail.com o presencialment a Lo Quiosc. 

Entre els noms que han passat o que passaran enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Cesk Freixas, Pavvla, Pau Alabajos, Elefantes, Koers o Ju, entre d’altres artistes. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival i, per aquest motiu, sortegem al nostre canal d'Instagram una entrada pel concert de Pavvla d’aquest dissabte. Participa-hi!

ENTREVISTA A PAVVLA


A poc més de 24 hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb Pavvla, el nom artístic de Paula Jornet, per conèixer de primera mà què ens espera de la seva primera visita al Pallars.

Què ens portaràs aquest dissabte a Lo Quiosc?

Vinc jo sola amb la guitarra. És una proposta molt diferent a la del grup o a la que es pot escoltar al disc. Aquesta proposta és més íntima i presenta les cançons tal com neixen i com les componc, amb la guitarra o amb el teclat. Amb la banda m’ho passo molt bé, però en llocs com Lo Quiosc fa il·lusió actuar-hi en acústic, perquè l’ambient és especial.

Ets coneguda també pels teus papers com a actriu. En quina vessant et sents més còmoda, com a músic o com a actriu?

No podria escollir, intento fer bé les dos coses. He estudiat per ser actriu i també he estudiat música, que m’ha anat sortint de dins, tot i que va començar com una afició. Als 19 ó 20 anys vaig decidir provar de dedicar-me professionalment a la música i aquí estic. Molt contenta.

Quin balanç fas d'un inici de carrera tan prometedor?

Estic molt contenta perquè no m’ho esperava. Tot el que em surt, per petit que sigui, ja és un regal, una sorpresa, un plus. Hem arribat a llocs que fa tres anys, quan vam començar, no ens imaginàvem. Estic molt contenta de fins on hem arribat i de les coses que estem fent. I ho valoro, perquè el segell amb el que treballo, Loop Records, és molt independent, va començar amb zero recursos i ara estem ja en festivals de renom.

Havies actuat abans al Pallars? Què t’hi esperes trobar?

No. Serà la meva primera vegada! No ho sé, no vinc amb cap expectativa creada. Però en tinc moltes ganes, en especial d’actuar a Lo Quiosc, perquè tothom me n'ha parlat bé i en tinc ganes de descobrir-ho.

És difícil actuar en territoris allunyats de la gran capital?

No. Crec que no. M’he trobat amb moltes sorpreses tocant en llocs que no siguin Barcelona o Madrid. Crec que és el mateix, simplement és que la cultura s’acostuma a concentrar a les grans àrees metropolitanes, per un tema demogràfic. Tothom mereix cultura i per mi és un plaer fer-ho en llocs allunyats d’on visc perquè també em serveix per descobrir llocs on no he estat mai.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació