Dimecres, 24 d'abril de 2024
hoquei patins

Lluís i Andreu Tomàs revaliden el títol de campions de l'Europe Cup

Els germans de Tremp, que competeixen amb el Lleida Llista, superen a la final el Sarzana italià (6-3)

Jordi Ubach Llorens 29 d'abril de 2019 a les 10:24
Andreu Tomàs, aixecant el trofeu de campions | Marlon Càtedra
Els germans de Tremp amb arrels a Gerri de la Sal, Lluís i Andreu Tomàs, han fet història aquest diumenge en guanyar per segon any consecutiu l’Europe Cup d’hoquei patins -anomenada fins aquesta temporada Copa CERS- amb el Lleida Llista. Ho han fet en superar a la final el Sarzana italià per 6 gols a 3 i després d’imposar-se a les semifinals, jugades el dissabte, al Voltregà (5-2).

El Lleida Llista es va convertir l’any passat en el primer equip lleidatà que aconseguia proclamar-se campió en una competició europea, una fita que enguany ha repetit jugant també la final four a casa. Com la temporada anterior, els germans de Tremp han completat una actuació molt destacada. Andreu Tomàs, com a capità de l’equip, va ser l’encarregat d’aixecar la copa.
 
Andreu Tomàs s’ha mostrat molt feliç per la consecució del títol i ha dit que és “un orgull immens” poder aixecar aquesta copa per segon any amb un equip que “segueix fent història”. 

Després de conquerir el primer títol europeu ara fa un any, l’Ajuntament de Tremp va organitzar un homenatge als dos jugadors, el maig de l’any passat, en un emotiu acte a la sala de plens del consistori. El passat mes de febrer, a més, els germans Tomàs van participar com a esportistes convidats a la 21a Festa de l’Esport de Tremp.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació