Dissabte, 20 d'abril de 2024
municipals 2019

L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, optarà finalment a la reelecció amb Som Poble

Monterde havia manifestat el passat mes de gener la seva intenció de no repetir com a candidat a l'alcaldia

Jordi Ubach Llorens 23 d'abril de 2019 a les 19:35
Monterde, en primer terme, en una imatge recent amb Maria Barbal | Ajuntament de Sort
L’actual alcalde de Sort, Raimon Monterde, encapçalarà la llista de Som Poble a les eleccions municipals del 26 de maig. Monterde, que a principis de gener havia manifestat la intenció de no repetir com a candidat a l’alcaldia, ha decidit finalment presentar-se a les eleccions representant aquesta candidatura d'agrupació d’electors, on també hi figura l’actual tinent d’alcalde, Baldo Farré, que serà el número dos.

Som Poble ha fet pública la llista electoral que concorrerà als comicis del proper 26 de maig a través d’un comunicat a la seva pàgina web. En aquest, la formació explica que el que ha mogut Monterde a canviar de decisió ha estat el fet d’haver aconseguit aplegar un grup de persones implicats amb la vida social, cultural i esportiva del municipi. 

La candidatura es presenta amb la voluntat de donar continuïtat als projectes engegats aquests darrers quatre anys i iniciar-ne de nous. Així, la formació avança que la participació activa dels ciutadans i la millora de la interrelació i comunicació entre el consistori i la ciutadania seran aspectes clau per a guiar la seva acció de govern.

En aquest mateix sentit, Som Poble ha presentat un manifest que recull els valors a partir dels quals estan treballant el programa i que es pot consultar a la pàgina web de la formació.

Llistes definides a Sort

Amb la participació de Raimon Monterde i la també recent confirmació d’Imma Gallardo com a cap de llista de Junts per Sort, la capital del Pallars Sobirà compta enguany amb quatre candidatures per a les eleccions municipals. A les anteriorment citades cal sumar-hi les de José Antonio Manrique pel PSC i de Maleni Barbero per Fem Municipi-ERC.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació