16 d'abril de 2024
Contes del món

Una cinquantena d'infants participen a la 12a edició dels «Contes del Món»

La Sarai i la Slenka han explicat un conte de Bolívia i un de Navarra a la Biblioteca Maria Barbal

Redacció 16 d'abril de 2019 a les 10:12
La Sarai explicant un dels contes als nens i nenes | CCPJ
La Biblioteca Maria Barbal de Tremp ha acollit aquest dilluns la 13a edició dels Contes del Món, una activitat organitzada des del Servei d'Immigració del Consell Comarcal del Pallars Jussà. L'objectiu del programa és apropar les diferents cultures existents al Pallars a través dels contes tradicionals de cada territori.

Una cinquantena de nens i nenes han participat de l’activitat, que ha anat conduïda per la Sarai i la Slenka. Han explicat un conte de Bolívia, El quirquincho músic i un de Navarra, La cascada de llàgrimes, fent ballar i saltar a petits i grans. El Servei d’Immigració del Consell Comarcal porta anys treballant en el foment de la integració sociocultural realitzant activitats que creïn espais de trobada i facilitin la relació de la població autòctona i estrangera. 

Amb aquesta activitat es vol posar de manifest la pluralitat cultural de la comarca i també facilitar la relació de la població autòctona i nouvinguda que viu al Jussà, creant un espai de trobada agradable i positiu. Per tal de dur a terme l’activitat es contacta amb diferents persones que viuen al territori, originàries de diferents territoris com al Sarai i la Slenka, que han fet l’esforç de aprendre la llengua catalana i parlar-la.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació