Dimecres, 24 d'abril de 2024
Literatura

Oberta la convocatòria pel 3r Concurs de Microrelats de la Vall Fosca

Els relats es poden enviar fins al 28 de juny i han d’estar inspirats en aquesta zona del Pallars

Redacció 16 d'abril de 2019 a les 09:23
El tercer Concurs de Microrelats de la Vall Fosca ja ha obert el seu període d'inscripcions. La iniciativa, organitzada pel Museu Hidroelèctric de Capdella per promocionar la Vall Fosca, valorarà els escrits inspirats en aquesta zona. Els relats, que han de tenir com escenari principal la Vall Fosca, poden ser com a màxim de 300 paraules i s'han d'entregar abans del 28 de juny.

El veredicte s'anunciarà públicament el dia 29 de juliol i l'acte de lliurament dels premis serà el dia 3 d'agost al Museu Hidroelèctric de Capdella. El jurat, format pels escriptors i filòlegs Ferran Rella, Pep Coll i Ramon Sistac, decidirà els tres guanyadors, que s’emportaran 595 euros i un trofeu pel primer premi, 357 euros pel segon i 238 euros pel tercer.

El concurs té l'objectiu de promocionar a través de l'escriptura i la lectura la marca Vall Fosca. Tots els relats s'editaran en un llibre en un termini de cinc anys, que s’acompanyarà de les imatges del concurs de fotografia que l'Ajuntament de la Torre de Capdella organitza des de fa 13 anys.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació