El Club Bàsquet Sort supera l’Almacelles B en un intens partit (84-81)

A Tercera Catalana, el Guaja Aventuras Tremp ha descansat aquesta jornada

Redacció 15 d'abril de 2019 a les 10:29
El Sort va superar l’Almacelles B a casa | CB Sort
El Club Bàsquet Sort va vèncer el passat divendres l’Almacelles B en un partit d’infart que es va haver de decidir a la pròrroga (84-81). El primer quart va començar igualat però al segon els de la franja van agafar avantatges de 10 punts, que va mantenir fins a mitjans de l’últim quart. Va ser a falta de quatre minuts pel final, amb un 65-75 al marcador, quan el Sort va iniciar una espectacular remuntada, liderada per González, per igualar el matx a 77.

Al període extra, els del Sobirà van saber jugar millor les possessions per endur-se una important victòria. Amb aquesta victòria, el Sort segueix 9è a la classificació amb 8 victòries i 12 derrotes. La propera jornada l’equip juga a la pista del líder Vallfogona.

El Guaja Aventuras Tremp descansa

A Tercera Catalana, el Guaja Aventuras Tremp ha descansat aquesta jornada. L’equip segueix 8è amb 8 victòries i 13 derrotes. La propera jornada el Tremp juga a la pista de la Salle Manresa.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B