Dijous, 18 d'abril de 2024
municipals 2019

Fem Municipi-ERC presenta els 11 candidats confirmats a l'alcaldia

Maleni Barbero serà la cap de llista de la nova coalició comarcal a Sort i Pere Ticó a Esterri d'Àneu

Jordi Ubach Llorens 13 d'abril de 2019 a les 21:26
Imatge dels 11 candidats de Fem Municipi-ERC al Pallars Sobirà | ACN
L’acte de presentació de la nova coalició entre ERC i Fem Municipi al Pallars Sobirà, celebrat ahir a Sort, va servir per signar el conveni entre les dos parts, però també per fer públics alguns dels candidats de la nova formació política. Fem Municipi-ERC ja té configurada la llista en 11 dels 15 municipis i espera enllestir-la als quatre restants. Tot, asseguren, amb l'objectiu d'aconseguir la presidència del Consell Comarcal.

Entre els diferents noms destaquen el de Maleni Barbero, que serà la candidata de la formació a Sort; el de Pere Ticó, que es presenta a Esterri d’Àneu; i el de Dani Llopis, que representarà Fem Municipi-ERC a Rialp. Qui també ha confirmat la seva intenció de presentar-se a la reelecció és l’actual alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, que repetirà amb la nova coalició.

La resta de candidats són Laura Tristán a Alt Àneu, Jordi Pallé a la Guingueta d’Àneu, Oriol Cardona a Espot, Josep Queró a la Vall de Cardós, Ignasi Sinfreu a Alins, Àngel Bringué a Farrera i Josep Ramon Fondevilla a Soriguera. A més, a les Entitats Municipals Descentralitzades de Baiasca i Arestui, la coalició comarcal presenta Jordi Fillet i Jesús García.

En declaracions a Pallars Digital, la presidenta de la federació comarcal d’ERC al Pallars Sobirà i candidata pels republicans al Congrés, Núria Juangran, ha explicat que la nova coalició entre Fem Municipi i Esquerra neix d’un treball conjunt dels últims quatre anys. Juangran ha posat com a exemple de bona entesa el pacte entre les dos formacions a Llavorsí, que va permetre a Fem Municipi entrar al govern ara fa quatre anys.

Durant la presentació d’ahir, Pere Aragonès va detallar que la coalició electoral suposa la suma de l'arrelament al territori de la gent de Fem Municipi, l'experiència de la comarcal d'Esquerra Republicana i l'experiència d'ERC en l'àmbit nacional amb presència a les institucions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació