Dijous, 25 d'abril de 2024
municipals 2019

Aragonès afirma que el Pallars necessita «l'impuls, l'acompanyament i el suport» del Govern

L'adjunt a la presidència d'ERC ha signat un conveni entre la formació republicana i Fem Municipi per a les pròximes eleccions municipals

Redacció 13 d'abril de 2019 a les 10:12
Aragonès, signant el conveni entre les formacions polítiques | ACN
L'adjunt a la presidència d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha afirmat des de Sort que el Pallars Sobirà necessita "l'impuls, l'acompanyament i el suport" del Govern per tirar endavant reptes de futur. Aragonès ha apostat per "la igualtat d'oportunitats" entre classes socials però també per "raó d'on s'ha nascut".

Aragonès ha signat aquest divendres un conveni entre la formació republicana i Fem Municipi, que com vam avançar ahir, concorreran en coalició al Pallars Sobirà en les pròximes eleccions municipals. A la comarca ja tenen configurada la llista en 12 dels 15 municipis i esperen enllestir-la als tres restants. Tot, asseguren, amb l'objectiu d'aconseguir la presidència del Consell Comarcal.

En paraules d’Aragonès, aquesta coalició electoral suposa la suma de l'arrelament al territori de la gent de Fem Municipi, l'experiència de la comarcal d'Esquerra Republicana i l'experiència d'ERC en l'àmbit nacional amb presència a les institucions.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació