Dijous, 18 d'abril de 2024
socis

Sorteig abril: entrada per al concert de Joan Rovira a la Fàbrica Ctretze

Hi participaran tots els socis que s’hagin donat d’alta abans del dia 20 d'abril | Col·labora amb Pallars Digital i participa als nostres sortejos per només 3€ al mes!

Redacció 4 d'abril de 2019 a les 12:15
Joan Rovira, en una imatge promocional | Arxiu
Aquest mes d'abril seguim amb l’oferta cultural i musical oferint a tots els nostres associats la possibilitat de guanyar una entrada per al concert que oferirà Joan Rovira, el proper 11 de maig, a la Fàbrica Ctretze de la Pobla de Segur. ​L’entrada dona accés al recinte per gaudir com a públic del concert, que començarà a les 19h.

Entraran en el sorteig, com sempre, tots aquells socis i sòcies de Pallars Digital que s'hagin registrat abans del dia 20 d'abril. Serà al voltant del mateix dia 20 quan sortejarem entre tots els associats aquesta entrada, valorada en uns 10 euros. Molta sort!

Una aposta per la música en directe

Ctretze Pirineus va néixer el 2014, tot i que la fàbrica no es va inaugurar fins a finals del 2015. L'espai té una producció d'uns 57.000 litres de cervesa a l'any. Ctretze Pirineus, a més, ofereix durant l'any visites guiades acompanyades de tasts de cerveses i d'una explicació sobre el procés d'elaboració de la cervesa. La fàbrica acull també de manera regular concerts d’artistes de tot tipus d’estils musicals en una clara aposta per la músiuca en directe a les nostres comarques.
 

Foto-finish de Porto Bello a la fàbrica durant la festa d’aniversari de Pallars Digital. Foto: Joan Llimiñana


Joan Rovira va ser l'artista revelació dels premis Enderrock 2016 per votació popular. Després de la seva època de músic de carrer, el seu disc debut va ser Peix Sense Espina i el 2017 va publicar el disc Encara tenim temps. L'artista ebrenc proposa el concepte de Festa-Autor, que combina la música festiva i la música més personal.

Col·labora amb Pallars Digital

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació