Divendres, 19 d'abril de 2024
amenaces

Sis mesos de presó per amenaçar de mort la seva exparella davant dels fills a Tremp

L‘acusat no es pot acostar ni comunicar-se amb la víctima en un període d’un any i mig

Redacció 9 d'abril de 2019 a les 11:32
La comissaria dels Mossos d’Esquadra a Tremp | GSV
L’Audiència de Lleida ha condemnat a sis mesos de presó i ha posat una ordre d’allunyament d’un any i mig a un home per amenaçar de mort la seva exparella davant els seus fills en un parc infantil de Tremp. Segons avança el diari Segre, el tribunal també ha imposat a l'acusat la prohibició de comunicar-se amb la víctima per qualsevol mitjà durant aquests 18 mesos ni disposar d’armes durant dos anys.

El mateix rotatiu explica que els fets van tenir lloc a mitjans de l’any passat. L’acusat, segons relata la sentència, es va discutir amb la dona quan aquesta es trobava en un parc infantil amb els seus fills. Es va iniciar una discussió i ell la va amenaçar dient-li que si perdia els papers per culpa del divorci, que pensés que al seu país el cap d’ella ja estaria en un vidre. La jutge penal va donar “total credibilitat per la coherència i persistència a la declaració de la denunciant”.

La dona ja havia denunciat l’acusat l’any 2016 al Grup d’Atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquadra de Tremp. També va fer-ho davant del Servei d’Intervenció Especialitzada de violència de gènere de l’Alt Pirineu i Aran.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació