Dimarts, 23 d'abril de 2024
Corder

Tremp ultima els detalls per a una nova edició de la festa «Pallars Terra de Corder»

L’esdeveniment espera repartir aquest diumenge fins a 700 racions de corder

Redacció 5 d'abril de 2019 a les 12:13
Prop de 700 persones van participar en el dinar de l’any passat | Ajuntament de Tremp
Ja està tot a punt al pavelló del Casal de Tremp per a una nova edició de la festa Pallars Terra de Corder. Està previst que aquest diumenge es reparteixin unes 700 racions de corder de la comarca cuinat a la burduntzi. En aquesta ocasió, s'ha convidat a participar de la festa l'ovella aranesa. Així i a banda del dinar, s'han programat altres activitats que donen visibilitat a aquesta raça. 

Durant el matí es podrà veure una mostra d'exemplars d'ovella aranesa i ovella xisqueta; hi haurà també una ballada de gegants, acompanyats dels capgrossos xisquets, la Xisca i el Furro i de la colla de grallers Els Xafarostolls de Sort.

A partir de les 12:45h, els qui ho vulguin podran fer tallers amb llana xiqueta i aranesa a càrrec d'artesanes de l'obrador Xisqueta. A més, durant tota la jornada hi haurà una mostra de productors del Pallars que inclourà vins, cerveses i elaborats de corder a més d'artesania feta amb llana de les races xisqueta i aranesa.

El preu dels tiquets del dinar és de 12 euros i 5 euros l'infantil (fins a 10 anys) i es poden adquirir en diferents carnisseries de la comarca o directament a l'Ajuntament de Tremp. L'objectiu de la festa és posicionar la carn de corder del Pallars com un producte de qualitat i posar en valor l'ofici de ramader a les nostres comarques

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació