Divendres, 19 d'abril de 2024
talarn music experience

«Shuarma», vocalista d’Elefantes, porta la seva versió més íntima a Lo Quiosc

Conversem amb el músic català, que aquest dissabte actua en el marc del Talarn Music Experience

Jordi Ubach Llorens 5 d'abril de 2019 a les 16:13
Imatge promocional de Shuarma, que actua a Lo Quiosc de Talarn | Shuarma
El músic Shuarma, veu de la banda de pop-rock catalana Elefantes, portarà aquest dissabte a Talarn la seva versió més íntima i en acústic a l’espai natural-musical Lo Quiosc. L'actuació està emmarcada dins la programació del Talarn Music Experience, festival que enguany ha crescut programant un total de 14 concerts de gener fins a novembre.

Shuarma actuarà sol, acompanyat de la seva guitarra, per interpretar temes que ha composat en solitari, però també de la banda Elefantes, així com versions d’altres artistes que l’han marcat personalment al llarg de la seva carrera, com David Bowie, per qui confessa gran admiració.

L’aforament és limitat i el preu de l'entrada és de 10 euros (25 euros si és amb sopar). Els tiquets es poden reservar per WhatsApp al 630 957 087, per correu electrònic a talarnmusicexperience@gmail.com o presencialment a Lo Quiosc. 

Entre els noms que han passat o que passaran enguany per l’establiment pallarès hi destaquen Cesk Freixas, Pavvla, Pau Alabajos, Elefantes, Koers o Ju, entre d’altres artistes. Un any més, Pallars Digital és el mitjà oficial del festival i, per aquest motiu, sortegem al nostre canal d'Instagram una entrada pel concert de Shuarma d’aquest dissabte. Participa-hi!

ENTREVISTA A SHUARMA


A poc més de 24 hores per la seva actuació en territori pallarès, Pallars Digital conversa amb Shuarma, el nom artístic de Juan Manuel Álvarez, per conèixer de primera mà què ens espera de la seva visita al Pallars.

Què ens portaràs aquest dissabte a Lo Quiosc?

Una actuació acústica, jo sol amb la meva guitarra. Tocaré alguns temes de la meva carrera en solitari, algun tema d’Elefantes i alguna versió que m’agradi, sobre la marxa. Això sí, tot amb un caràcter intimista. Tinc la sort de tenir aquestes dos vessants, la banda i el petit format, i me n’intento aprofitar.

Com et sents més còmode, actuant amb la banda o en solitari?

No en puc escollir una, ja que són dos coses completament diferents. M’agraden molt els escenaris grans amb públic i la força d’Elefantes, però també gaudeixo molt dels espais petits com Lo Quiosc amb la meva guitarra acústica. Es crea una relació molt diferent amb el públic i amb les cançons. I jo em considero molt afortunat de poder fer les dos coses. 

Són ja 23 anys des de la formació d’Elefantes i una carrera en solitari en paral·lel. Quin balanç en fas fins ara?

Em sento molt afortunat. La música és la meva passió i poder-m'hi dedicar per mi és un regal. Cada dia ho valoro més. Si al principi ho vivia molt intensament, seguir tenint èxit després de 23 anys és molt gratificant, ja que crec que és més complicat mantenir-se que arribar-hi. Sóc molt conscient de l'afortunats que som Elefantes i de l'afortunat que sóc jo de poder-me dedicar al que tant m’agrada. El que sento és molt agraïment i també molt orgull d'haver mantingut la meva carrera.

Havies actuat abans al Pallars? Què t’hi esperes trobar?

Doncs no, serà la primera vegada que hi toco en tota la meva vida. De fet, a Catalunya hem tocat molt poc. Toquem més sovint a Mèxic que a Catalunya i també a la resta d’Espanya. És quelcom que no acabem d'entendre. Som d’aquí, ens fascina la música en català, ens encanta, i ens agradaria molt poder tocar més per Catalunya, però no podem fer-ho tant sovint com ens agradaria. Per això poder fer un concert com el d’aquest dissabte a mi em fa especial il·lusió. Espero trobar-me molt bon ambient per gaudir-lo al màxim.

És difícil actuar en territoris allunyats de la gran capital?

No. No crec que sigui així. Tothom gaudeix de la cultura i de l’entreteniment. Per descomptat que a la ciutat hi ha més oferta, és una qüestió de lògica, però estic segur que Talarn té una programació musical considerable i prou bona. Lo important al final és la fam que té la gent de música, de cultura, i crec que és la mateixa a tot arreu.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació