Divendres, 19 d'abril de 2024
literatura

Jordi Cabré presenta a Tremp la novel·la «Digues un desig», premi Sant Jordi 2018

Serà aquest divendres, a les 18:30h, a la Biblioteca Maria Barbal

Redacció 4 d'abril de 2019 a les 12:01
Jordi Cabré és premi Sant Jordi 2018 | Adrià Costa
La Biblioteca Maria Barbal de Tremp acollirà aquest divendres a la tarda la presentació de la novel·la Digues un desig, el darrer treball de l’escriptor català Jordi Cabré, que li ha permès endur-se el premi Sant Jordi 2018. Serà a les 18:30h i comptarà amb la presència del president de la junta d’Òmnium Pallars, Quim Delgado, que conduirà l’acte.

Digues un desig és una novel·la sobre les mentides que ens diem per amagar la nostra veritable identitat; sobre els límits que som capaços de creuar per seduir. Un escriptor entra en una llibreria el dia de Sant Jordi i descobreix que el títol més venut del dia és la seva autobiografia. Però ell no l'ha escrit. Qui l'ha suplantat? Per què? I el més important: què hi diu, quins secrets desvetllarà?

El jurat va atorgar el premi Sant Jordi 2018 de novel·la a Digues un desig "per la seva ambició intel·lectual, vocació estilística, autoconsciència literària, acurada expressió lingüística i diàleg entre les diferents formes de creació; i una trama que fa dubtar el lector de l'equilibri entre la realitat i la ficció".

Jordi Cabré (Barcelona, 1974) és un advocat i escriptor català. Des de l'any 2000 ha publicat nombroses novel·les com Postal de Krypton, finalista del premi Enric Valor; i La pregària del diable (Proa, 2003), una història de bruixeria al Montseny del segle XVII que el va convertir en el guanyador del IV premi El Lector de l'Odissea. Cabré també col·labora en diferents mitjans de comunicació, com El Punt Avui, El Món, Nació Digital, TV3 o RAC1.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació