Dijous, 25 d'abril de 2024
ajuntament de sort

Sort aprova el pressupost de 2019, que ascendeix als 3,7 milions d'euros

​L’equip de govern ha volgut prioritzar els pobles del municipi, que l’alcalde ha qualificat de “els grans oblidats”

Redacció 27 de març de 2019 a les 10:32

El ple de l’Ajuntament de Sort va aprovar el passat dilluns, en sessió plenària extraordinària, els pressupostos per aquest any 2019. Els comptes, que es van aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, format per Fem Municipi i la CUP, ascendeixen als 3,7 milions d’euros. El PDECat, a l’oposició, es va abstenir.

L’alcalde, Raimon Monterde, va explicar que el pressupost té unes característiques diferents als que s’han anat aprovant darrerament, ja que la ràtio d'endeutament municipal ha baixat actualment fins el 10%. En aquest sentit, per Monterde, els pressupostos actuals són “una mica més dignes” dels que s'havien pogut realitzar fins ara.

Entre les inversions previstes, que ascendeixen als 662.800 euros, hi consten obres com el dipòsit regulador d’aigua potable de Sorre, un altre per a Llessui o la millora de les captacions a Sort. També es destinen 150.000 euros a les obres de rehabilitació de la central hidroelèctrica. 

L’equip de govern ha volgut prioritzar els pobles del municipi, que l’alcalde ha qualificat de “els grans oblidats”. També es prioritzaran millores al pavelló municipal de Sort i la guarderia.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació