Divendres, 19 d'abril de 2024
bàsquet

El Guaja Aventuras Tremp venç a Binéfar i agafa aire (49-70)

A Territorial B, el CB Sort perd a la pista del Penya Fragatina B (71-48)

Redacció 25 de març de 2019 a les 11:17
El Guaja Aventuras Tremp de bàsquet s’ha retrobat aquest cap de setmana amb la victòria en vèncer a la pista del cuer Binéfar per 21 punts de diferència (49-70). El matx, que estava aplaçat des del dia 3 de març, es va mantenir igualat fins gairebé la mitja part, a la que s'hi arribava amb un marcador de 27-36. Els pallaresos dominaven gràcies, en certa mesura, als triples.

A la represa el partit es va acabar de trencar i els trempolins van aconseguir agafar rendes de més de 15 punts davant un rival que es va mostrar molt dur en certes parts del joc. El Tremp, però, va saber afrontar-ho i gestionar la renda fins el final del partit. El Tremp, doncs, suma la seva 7a victòria i amb 12 derrotes, és vuitè a la classificació. La propera jornada l’equip juga a la pista de l’Alpicat.

El CB Sort perd a Fraga 

A la segona categoria provincial, el CB Sort va perdre en la seva visita a la pista del Penya Fragatina B (71-48). Amb aquest resultat, els de la capital del Sobirà pugen a la 9a posició amb 5 victòries i 12 derrotes. El proper cap de setmana l’equip rep el Balaguer B. 
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 3

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Provincial B

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació