Divendres, 19 d'abril de 2024
Corder

Torna la «Gran costellada» de corder al Pallars

La setmana del 25 al 30 de març, ramaders i carnissers del Pallars ofereixen importants descomptes en la carn de corder

Redacció 20 de març de 2019 a les 11:21
El corder tornarà a ser el gran protagonista a les barbacoes pallareses | Ajuntament de Tremp
Per celebrar l'arribada de la primavera, el Consell del corder del Pallars Jussà, integrat per ramaders, carnissers i restauradors, i el projecte Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, en col·laboració amb diferents ajuntaments i entitats de la comarca, impulsen la segona edició de la Gran Costellada de corder del Pallars.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és recuperar les tradicionals costellades a l'aire lliure i incentivar d'aquesta manera el consum de carn de corder, alhora que reivindicar el producte de proximitat, que contribueix a la vitalitat econòmica i social del territori. 

És per això que els ramaders i carnissers de la comarca es posen d'acord per oferir al consumidor final un descompte del 30% en els diferents talls de carn de corder. I durant tota la setmana del 25 al 30 de març es podrà comprar amb aquesta rebaixa en diferents establiments del Pallars Jussà.

A través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, l'Ajuntament de Tremp ha editat un fulletó desplegable on es detallen les carnisseries que participen a l’oferta. També s'hi poden trobar receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà, així com un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.

Pel que fa al balanç de la primera edició d'aquest esdeveniment, l'any passat, les carnisseries participants van esgotar el producte i vant triplicar-ne la venda. Enguany, des de l’organització, s'espera assolir les mateixes xifres.

Per aquesta edició, a més, algunes empreses de la comarca s'han sumat oferint promocions complementàries als seus productes. És el cas de la fàbrica Ctretze Pirineus, que ofereix una caixa de 16 unitats de la seva cervesa Fura (lager) de 33cl a 24 euros i el pack de 6 unitats a 9 euros, comprades directament al seu establiment.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació