Dijous, 25 d'abril de 2024
municipals 2019

L’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, optarà a la reelecció amb Junts per Catalunya-Rialp

Sabarich, que també és vicepresident de la Diputació, compleix enguany la seva tercera legislatura al capdavant del consistori

Jordi Ubach Llorens 19 de març de 2019 a les 09:24
Gerard Sabarich rebent el president Torra durant la seva visita recent a Rialp | Ajuntament
L’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha anunciat que optarà a la reelecció com a cap de llista de Junts per Catalunya-Rialp a les eleccions municipals del 26 de maig. Sabarich, que actualment també és vicepresident de la Diputació de Lleida i del Patronat de Turisme, compleix enguany la seva tercera legislatura al capdavant de l’Ajuntament de Rialp.

En declaracions a Pallars Digital, l’actual alcalde ha explicat que un dels fets que l’ha motivat a tornar-se a presentar com alcaldable per Junts per Catalunya-Rialp és que venen “quatre anys clau” pel futur del municipi i de la comarca. Sabarich creu que el Pallars Sobirà necessita “forts lideratges” en una nova etapa on considera que s’està sortint de la crisi econòmica.

Sabarich ha explicat que la llista que liderarà parteix del mateix grup que es va presentar a les darreres eleccions municipals, tot i que també s’hi incorporaran nous veïns i veïnes de Rialp. De fet, segons ha explicat, els cinc regidors que el PDECat té actualment al consistori seguiran. 

El candidat ha confessat que el seu objectiu és finalitzar alguns dels projectes que l’Ajuntament té engegats, com la posada en funcionament de l’edifici dels Germans Farrero i poder tancar el planejament urbanístic per deixar “endreçat” el municipi. L’objectiu de Junts per Catalunya-Rialp, segons Sabarich, passa també per consolidar el municipi com una destinació de turisme esportiu i seguir insistint en l’ampliació de Port Ainé.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació