Dissabte, 20 d'abril de 2024
tren de la pobla

​El servei de tren entre Balaguer i la Pobla, interromput tres setmanes

Des de dilluns i fins al seu restabliment, el 5 d'abril, FGC oferirà autobusos substitutoris per garantir la mobilitat dels viatgers

Redacció 15 de març de 2019 a les 09:38
Una de les unitats del tren estacionada a la Pobla | Joan Macaya
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens entre el proper dilluns 18 de març i el divendres 5 d'abril en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur per tasques de manteniment programades en una unitat de tren.

Com a alternativa, i amb l'objectiu de garantir la mobilitat de les persones usuàries, la companyia ha informat que facilitarà un servei d'autobusos substitutoris per cobrir la part del recorregut que se'n vegi afectada. Aquest, s'aturarà a la parada d'autobús més propera de totes les estacions de la línia on es vegi interrompuda la circulació de trens. 

Mentrestant, entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer, el servei serà l'habitual. Tot i això, es cobrirà en autobús la circulació que surt a les 05:25h de la capital del Segrià de dilluns a divendres i les que ho fan des de la Pobla de Segur a les 19:30h de dilluns a dijous, a les 21:22h els divendres i a les 19h els diumenges i festius. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació