Divendres, 19 d'abril de 2024
carreteres

La Diputació invertirà 570.000 euros més en un nou tram de la carretera de Llimiana

Les obres començaran a la primavera i s’allargaran uns nou mesos

Redacció 28 de febrer de 2019 a les 09:25
El poble de Llimiana, al Pallars Jussà | Gustau Erill
La Diputació de Lleida invertirà uns 570.000 euros a la carretera LV-9121, la que uneix la C-13 amb el poble de Llimiana, en una actuació que es convertirà en la tercera que es realitza en aquesta sinuosa carretera d’accés a la població. Les obres, que es concentraran en un tram d'1,1 quilòmetres, començaran a la primavera i es preveu que s’allarguin uns nou mesos. Un cop realitzada aquesta actuació, encara restaran uns tres quilòmetres de carretera per arranjar.

Aquesta actuació és paral·lela a la que es va iniciar d'urgència el passat mes de novembre en un tram de gairebé 800 metres amb un alt risc de despreniment i que consisteix en l’eixamplament de la carretera fins als sis metres, la construcció de vorals i el sanejament de l’entorn. La previsió és que aquests treballs finalitzin el mes de maig.

L'ens provincial ja va millorar un tram d'aquesta via fa poc més de dos anys. Una actuació que va suposar eliminar set dels nou revolts de la carretera, en un tram de 1,7 quilòmetres, i en la que s'hi va destinar prop d'un milió d'euros.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació