Divendres, 26 d'abril de 2024
turisme

L'Associació de Professionals turístics del Jussà promociona més de 80 activitats

Tremp acull la 4a Nit del Turisme del Pallars Jussà en un acte on s’ha reconegut el fotògraf Jordi Peró

Redacció 26 de febrer de 2019 a les 11:59
El president de l’APAT, Josep Palau, durant el seu discurs | ACN
La 4a Nit del Turisme del Pallars Jussà ha donat a conèixer, aquest dilluns a la nit a Tremp, la vuitantena d'activitats que l'Associació de Professionals de l'Àmbit Turístic del Pallars Jussà (APAT) i l'Associació de Residències de Cases de Pagès promocionen durant tot l'any. La nova guia, que inclourà activitats relacionades amb els esports d'aventura, la cultura, el producte local o l'enoturisme, es podrà descarregar del web de Viu el Jussà a partir del 21 de març.

L'any 2018 es van editar 12.000 guies que es van esgotar i els usuaris se'n van descarregar de la web més de 25.000. L'objectiu de cara a aquesta nova edició és que la descàrrega als mòbils i tauletes sigui molt més fàcil pels consumidors. Entre les reivindicacions que es van fer durant la Festa del Turisme destaca la necessitat de mantenir una làmina suficient al pantà de Sant Antoni durant l'època de bany per una bona pràctica dels esports d'aventura.

La 4a Nit del Turisme va comptar amb la participació d'Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya i el gerent de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, Martí Sabrià. Durant la festa es va fer un reconeixement al fotògraf trempolí, Jordi Peró, per la seva tasca de difusió turística de la comarca. 

APAT reuneix a més de 110 socis de la comarca entre allotjaments, restaurants, agroalimentaris o empreses turístiques. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació