Dijous, 18 d'abril de 2024
municipals 2019

Junts per Catalunya aposta per una llista unitària a Sort

La proposta vol impregnar l’Ajuntament de Sort d’un esperit municipalista centrat en dedicar esforços als pobles i la gent

Redacció 30 de gener de 2019 a les 11:23
Imma Gallardo, votant a Sort durant el 9N | Imma Gallardo
La territorial de Junts per Catalunya a Sort planteja l’elaboració d’una llista unitària a tots aquells grups municipals que han manifestat la seva voluntat de participar a les eleccions del 26-M. Segons ha informat la candidatura, la proposta es basa en crear un consens que deixi a un costat disputes ideològiques per aglutinar forces, talent i diversitat de pensament entorn un objectiu comú; treballar per totes les persones i col·lectius del municipi de Sort.

“La nostra prioritat serà treballar per la unitat d’acció i l’arribada a consensos, per tant, durant aquest període i per no afectar al diàleg, Junts per Catalunya deixarà oberta la porta al pacte i s’abstindrà de fer pública la seva actual proposta per encapçalar la llista”, ha manifestat Imma Gallardo, diputada al Parlament per Junts per Catalunya.

Els impulsors de la proposta consideren “una obligació vetllar perquè l’Ajuntament de Sort sigui més transversal i compti amb el màxim de mans disposades a treballar pel poble”. Així doncs, aposten per treballar per un consistori que representi a tots els pobles, grups socials i generacions i plantegen la llista com una oportunitat per fer un govern municipal ample, que facilitaria repartir el total de regidories entre més representants, per tal de distribuir les mateixes feines entre més persones.

Recordem que quan falten menys de quatre mesos per les eleccions municipals, a la capital del Pallars Sobirà encara no s’han proposat candidats a l’alcaldia en cap de les formacions amb representació a l’Ajuntament. L’actual alcalde, Raimon Monterde (Fem Municipi), ja va anunciar fa unes setmanes que renunciava a la reelecció.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació