Dissabte, 20 d'abril de 2024
ajuts

Agricultura abona més de 850.000 euros al Pallars com ajut a les zones amb limitacions naturals

S’ha fet efectiu el pagament dels imports corresponents al 43% de l’ajut de la campanya 2018

Redacció 22 de gener de 2019 a les 10:08
Ametllers nevats a la Conca Dellà | Jordi Ubach
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya segueix efectuant els pagaments del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya PDR.cat2020, per complir amb els compromisos assumits amb els agricultors i agricultores.

Divendres passat el DARP va fer efectiu el pagament dels imports corresponents al 43% de l’ajut a les Zones amb limitacions naturals de la campanya 2018, en concepte de bestreta. Al Pallars Jussà, això ha repercutit en el pagament de 291 expedients per un import de 429.911,81 euros i al Sobirà a l'abonament de 426.881,10 euros repartits entre 141 expedients.
 
L'objectiu d'aquests ajuts és assegurar un ús continuat de les terres agràries, contribuir al manteniment d'una comunitat rural viable que possibiliti la conservació del camp i mantenir i fomentar sistemes agraris sostenibles amb especial consideració envers les exigències mediambientals. Per aquest motiu, es compensa els costos addicionals i les pèrdues de renda per la realització de l'activitat agrària en les zones amb limitacions naturals o altres limitacions específiques.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació