Dissabte, 20 d'abril de 2024
procés català

La campanya «Alcem-nos» de l’esquerra independentista arriba a Tremp amb un concert

Feliu Ventura, Meritxell Gené i Guillem Anguera oferiran el 2 de febrer un concert en un acte on també hi intervindran Mireia Boya, Carles López i Carles Riera

Redacció 16 de gener de 2019 a les 10:17
Imatge promocional de la presentació de la campanya a Tremp | Taula de l'Esquerra Independentista
El passat mes de desembre, l’esquerra independentista i organitzacions pròximes van presentar la campanya Alcem-nos! Des del primer dia dels judicis, aturem-ho tot! amb un acte polític a Barcelona. La iniciativa té com a objectiu iniciar un cicle de protesta i mobilització popular de cara als judicis en contra del dret a l’autodeterminació i crear un front ampli de lluites en defensa dels drets civils, socials i polítics.

Amb la CUP al capdavant, el proper 2 de febrer a les 19h la campanya farà parada a Tremp. L’Espai Cultural La Lira acollirà les intervencions de Mireia Boya, Carles López i Carles Riera, així com les actuacions de Feliu Ventura, Meritxell Gené i Guillem Anguera. Les entrades es podran comprar a la taquilla i també es podrà participar d'un sopar tertúlia amb reserva prèvia abans del 30 de gener. Els diners obtinguts durant l'acte es destinaran a una caixa de resistència antirepressiva.

Confluència d'esquerres per l'autodeterminació

Els organitzadors consideren que l’autodeterminació és la única sortida política al conflicte que planteja l’Estat espanyol i per això volen iniciar un nou cicle de protesta davant dels judicis del Tribunal Suprem contra les preses i presos polítics.

Aquesta Taula de l’Esquerra Independentista està formada per Alerta Solidària, Arran, Cos, CUP, Endavant Osan i SEPC, i les organitzacions que s’han adherit a la campanya són Constituents per la Ruptura, Crida Constituent, La Forja, Lluita Internacionalista, Pirates i Poble Lliure.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació