Dissabte, 20 d'abril de 2024
tremp

Maria Pilar Cases repeteix com alcaldable per ERC a Tremp

L'actual primera tinent d'alcalde ha estat escollida per unanimitat per encapçalar la candidatura republicana a la capital del Pallars Jussà

Jordi Ubach Llorens 24 de desembre de 2018 a les 09:14
Maria Pilar Cases, a l’esquerra, repetirà com alcaldable a Tremp | ERC Tremp
L'actual primera tinent d'alcalde de l’Ajuntament de Tremp, Maria Pilar Cases, ha estat escollida per unanimitat per encapçalar la candidatura republicana de Tremp a les eleccions municipals de l’any que ve. Cases ha volgut evidenciar que liderarà una candidatura municipal de Tremp i per Tremp, però compromesa amb la comarca i amb la república catalana.

Amb vuit anys d’experiència a l’Ajuntament -quatre anys a l'oposició i els quatre darrers al govern municipal- i també com a actual vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Cases afronta aquestes eleccions amb “la il·lusió de qui se sent preparada” per assumir l'alcaldia de la capital del Pallars Jussà i convertir-se, d’aquesta manera, en la primera dona que ho assoleix.

En el seu primer intent, fa quatre anys, Esquerra va obtenir els seus millors resultats a Tremp, obtenint tres regidors dels 13 que formen el consistori. Un pacte amb CiU, que va obtenir cinc regidors, va permetre formar govern amb l’actual PDECat i donar l’alcaldia a Joan Ubach en substitució de Víctor Orrit (Compromís per Tremp).
 
Cases ha explicat que vol treballar conjuntament amb tots els grups municipals i aprofitar les sinergies d'una nova situació a Tremp, en què tot sembla indicar que hi haurà renovació en profunditat a totes les candidatures municipals, segons asseguren els republicans. Fonts del partit asseguren que preparen una llista “compromesa amb el municipi” i on hi haurà dones i homes vinculats amb molts espais i associacions del municipi.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació