Divendres, 19 d'abril de 2024
bombers

Els parcs de Bombers de Sort i Tremp se sumen a la vaga

Estan amb serveis mínims per tal de no cobrir les places que falten amb hores extres dels treballadors

Redacció 13 de desembre de 2018 a les 10:30
Imatge exterior del Parc de Bombers de Tremp | GSV
Els Bombers de la Generalitat van iniciar dilluns una vaga d’hores extra que tenen previst dur a terme fins el proper 10 de gener. Els parcs de Bombers de Sort i Tremp s'han adherit a la vaga, oferint serveis mínims.

Tant a Tremp com a Sort, el personal no està fent hores extres. Els dos parcs han de comptar amb quatre efectius i alguns dies de vaga en hi ha tres. En el cas hipotètic de que algun dia, dins del període de temps que duri la vaga, tan sols hi hagi dos efectius en un dels parcs, el parc haurà de tancar i traslladar el personal al que queda obert.

"Ja fa temps que a Bombers hi ha una mancança estructural d'efectius, durant temps s'han cobert els forats amb hores extres del personal", han explicat els bombers de Sort a Pallars Digital. La protesta denuncia la falta de mitjans materials i de personal i forma part de les reivindicacions que han dut a terme en les últimes setmanes els sindicats. "Falta personal, vehicles, mitjans, instal·lacions, infraesctructures...", alerten els bombers de Tremp, que segueixen les reivindicacions unitàries de tots els sindicats convocants.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació