Dimecres, 24 d'abril de 2024
telecomunicacions

La fibra òptica arriba a Llavorsí

El servei evitarà els talls de connexió i ampliarà la potència d'Internet, evitant els problemes de senyal des del Pic de l'Orri

Redacció 4 de desembre de 2018 a les 10:30
Imatge d’arxiu de Llavorsí | Ajuntament
Llavorsí ja disposa de fibra òptica, un servei que permetrà que els habitants de la població puguin millorar la banda ampla i gaudir de nous avantatges en telecomunicacions. L'empresa Xarxa Oberta és la proveïdora d'aquests serveis a través de l'operador local WICAT. Llavorsí és dels primers municipis del Pallars Sobirà en sumar-se a la fibra òptica, després de Sort, un servei que es podria estendre a tot el Pallars depenent de la voluntat dels seus consistoris.

En declaracions a Pallars Digital, Josep Vidal, alcalde de Llavorsí, ha destacat que la fibra òptica arriba a través de la xarxa elèctrica i això fa que el municipi no depengui de la senyal emesa des del Pic de l'Orri, que a "l'hivern sempre dona problemes". Ara "no hi haurà talls de senyal i tindrem més potència" ha assegurat Vidal, que ha afegit que el servei ja està operatiu i que nombrosos veïns i veïnes s'hi han adherit.

Cada any, Llavorsí rep la visita de turistes i amants de l'esport i la natura, així doncs, els visitants d'aquest indret també podran gaudir dels avantatges de la fibra òptica.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació